Sobre mi

Em considero un apassionat del món que m’envolta. Intento comprendre’l, fer-me preguntes i respondre-les tot argumentant-les. Crec que l’interès en aprendre i la necessitat d’omplir la meva agenda són dues de les coses que més em caracteritzen. És així com vaig estudiar magisteri, psicopedagogia, història de les religions, un màster en gestió de projectes educatius i un màster en gestió del patrimoni cultural. I continuo estudiant perquè per més que passin els anys sempre hi ha nous projectes i noves inquietuds.

Sóc mestre i he col·laborat en diferents projectes museístics i expositius. Entre d’altres, he estat al Museu Britànic i comissari de l’exposició Macià, a prop de casa. Vaig ser el creador i administrador del web Cultura Penedès i el vaig portar durant tres anys. Sóc també membre del patronat del Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú i estic ficat en diverses entitats i associacions de caràcter cultural. Alhora, sempre que puc aprofito per visitar indrets, museus i col·leccions per tal de conèixer i entendre tot allò que el patrimoni d’arreu ens amaga.

Crec que el món dels museus i del patrimoni en general és un món encara per explotar. A través del patrimoni es poden ensenyar una infinitat de conceptes i valors que ens ajuden a entendre on som i per què. Patrimoni i educació són termes inseparables; la gran tasca doncs, és descobrir els diferents canals per poder arribar a tots els públics. La meva especialització en programes educatius, comunicació, 2.0, social media, accessibilitat i atenció a la diversitat no són casuals sinó fruit d’una demanda creixent en aquest àmbit.

Navigate