Reactivem la nostra activitat amb la temporada d’estiu

Fa uns dies, des del govern municipal de Vilanova i la Geltrú vam presentar la temporada d’estiu d’enguany acompanyats del sector turístic de la ciutat. Comerciants, restauradors, hotelers i empreses de serveis ens vam retrobar a l’Espai Far per intercanviar impressions, valorar l’inici d’aquesta temporada i presentar tot un paquet de campanyes i recursos en pro de la reactivació econòmica d’aquest àmbit.

El confinament i les restriccions de mobilitat i d’algunes activitats econòmiques ha provocat que durant molts mesos –i en alguns casos més d’un any- algunes empreses de la nostra ciutat s’hagin vist obligades a reduir o paralitzar la seva activitat. Venim d’una crisi que, encara perviu entre nosaltres, però que amb l’arribada de la vacuna ens fa tenir un bri d’esperança. El període de confinament l’hem aprofitat per reflexionar i teixir complicitats per reiniciar l’activitat amb més força.

L’arribada de la temporada d’estiu és el toc d’inici per a la dinamització econòmica i el desenvolupament de tot un Pla de Reactivació Econòmica i Social de Vilanova i la Geltrú. En l’àmbit de la restauració, vam començar amb la campanya del Destapa’t i el Vermutejant i ara seguim amb la campanya dels Museus a la carta. La restauració de la nostra ciutat te premi amb entrades gratuïtes als museus de Vilanova i la Geltrú.

La temporada d’estiu ha començat amb la posada en marxa del trenet turístic i ve immersa d’activitats i promocions que es poden consultar tant al web i a les xarxes socials de VilanovaTurisme com de VisitVilanova. Ens hem dotat d’un portal de difusió, compra i reserva de totes aquelles activitats que podem fer a la capital del Garraf. El portal VisitVilanova és una oportunitat per redescobrir la nostra ciutat i gaudir-la.

Des del govern apostem perquè Vilanova i la Geltrú sigui una destinació turística tranquil·la, de qualitat i sostenible consolidada. Així ho avalen els segells de reconeixement internacional obtinguts, com són el Biosphere, la carta europea de turisme sostenible o l’acreditació del SafeTravel -molt important en aquests moments de gestió de la pandèmia-. I així ho anem treballant, també, millorant el nostre posicionament a la xarxa i oferint nous materials de promoció de la ciutat.

Cal ser conscients que quan parlem de turisme a Vilanova i la Geltrú en parlem amb una mirada ben ampla que incorpora diferents àmbits i serveis. Tota aquella gent que visita la nostra ciutat afavoreix l’activitat econòmica, social i cultural de Vilanova i la Geltrú. Us convido a fer una ullada també al nou web de VilanovaTurisme i a apropar-vos als punts d’informació turística de la nostra ciutat per informar-vos de tot allò que la ciutat us ofereix i podeu fer durant les vostres vacances.

Per últim, el vídeo promocional de Vilanova i la Geltrú com a destinació turística amb el protagonisme de l’actor vilanoví Jordi Ríos serà el toc més mediàtic de tot aquest treball dut a terme conjuntament amb els diferents sectors. La temporada d’estiu ens serveix per reactivar-nos i mostrar-nos amb força perquè seguim sent una ciutat amable per viure-hi, per venir-hi a passar uns dies i per gaudir de totes aquelles activitats i serveis que oferim. Aquest estiu, gaudeix de Vilanova i la Geltrú!

Jordi Medina Alsina
Regidor de Projecció de Ciutat
Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Leave A Reply

Navigate