La força del canvi es troba en la gent: si votem, guanyem!

En aquests últims anys queda ben palès que la història del nostre país no la marquen les grans elits econòmiques sinó tota aquella gent que es mobilitza defensant uns ideals i un model de país. Ja fa molts anys que sortim al carrer i hem aconseguit moltes coses que pensàvem que mai veuríem. Vam sortir al carrer per defensar que Catalunya és una nació i que nosaltres decidíem el què volíem ser davant un estatut que havien “cepillado” a consicència tot incomplint la promesa de recolzar-lo, tal i com havia fet el candidat del partit socialista en un acte electoral a Barcelona. Vam celebrar consultes populars sobre la independència arreu del país, vam fer la Via Catalana, vam fer la V i, enguany, vam omplir la Meridiana. Ara no ens podem quedar a casa, no podem deixar en mans d’uns altres les decisions que més afecten a Catalunya. Cal ser conscients que si no anéssim a votar aquest diumenge, regalaríem la representativitat i la veu de Catalunya a aquells que la silencien, la menyspreen o ens la treuen directament. Si votem, guanyem; depèn de tu!

Som un país que no para de reivindicar-se al carrer però que es construeix a les urnes. Cada cop que ens hem mobilitzat de forma massiva a les urnes és l’independentisme qui guanya i convè que continuem guanyant pel bé del país i de tota la seva gent. Vam votar a les eleccions europees i vam guanyar, vam votar a la consulta i vam guanyar, vam votar a les eleccions municipals i vam guanyar, vam votar les eleccions nacionals catalanes i vam guanyar. Ara ens toca acabar de completar el cicle electoral i guanyar el 20D per poder representar arreu que a Catalunya som majoria i que volem esdevenir una República Catalana. No ens podem fer enrere, són molts anys de mobilitzacions, són molts els que van lluitar per preservar la llngua, la cultura i les institucions catalanes, són molts els que van morir defensant el país i són molts els que van patir i van haver d’exiliar-se en períodes dictatorials. Avui, la història ens fa ser protagonistes i la nostra arma és el nostre vot. Som un país que es construeix i es guanya a les urnes.

Tenim un repte molt gran perquè tots els poders estructurals estan en contra nostra, en contra que puguem construir la República Catalana, que puguem construir un nou estat. L’independentisme català no té a favor les grans entitats financeres, ni els grans mitjans de comunicació: té el vot de la gent i aquesta és la nostra força. Els independentistes som els que no ens rendim, els que no ens cansem  els que continuarem lluitant i mobilitzant-nos fins a l’assoliment de la nova República Catalana. En aquestes eleccions volem tornar a guanyar i necessitem tornar a fer-ho per demostrar que continuem sent un poble viu i que continuem volent ser un poble plenament lliure.

En aquesta campanya electoral hem tornat a sentir projectes de federalisme per part del PSOE però ja sabem que menteixen i no compleixen les seves promeses quan tenen l’oportunitat de fer-ho. Hem sentit les noves veus de Podemos que proposen canvis a l’estat i un referèndum sense reconèixer el plebiscit del 27S i sabent que sense els dos terços del Congrés no poden fer res. I no fa falta que parlem del PP i de C’s, la veu de la centralització i l’anul·lació de qualsevol decisió sobirana sorgida del Parlament de Catalunya. Ja n’hi ha prou d’enganys, Catalunya vol fer el seu camí i vol tornar a evidenciar dins l’estat espanyol i arreu que som majoria i que no pararem fins a aconseguir-ho. La veu dels independentistes ha de quedar representada arreu i no podem permetre que els que ens volen silenciar esdevinguin la llista més votada o que els nostre enemics vagin de representants de Catalunya. Aquest 20D la nostra força és el vot i la utilitzarem. Volem guanyar i guanyarem com hem fet fins a dia d’avui!

No hi ha alternativa, la independència és l’única oportunitat viable per donar resposta a la voluntat del nostre poble. No hi ha hagut cap partit polític espanyol que hagi ofert un projecte polític consistent i continuen estancats amb els discursos que hem anat escoltant sempre. Volem esdevenir una República que construeixi escenaris on prevalgui una absoluta equitat i una justícia social indiscutible. El projecte polític de la República Catalana és això, un projecte que es fonamenta en la justícia social, en la igualtat d’oportunitats i en els serveis a la ciutadania. La política ha de servir per donar respostes reals als problemes reals. És del tot inacceptable que lleis aprovades al Parlament com la de la Pobresa Energètica hagin estat suspeses per un tribunal més que polititzat que prioritza interessos de grans empreses privades. La política continua sent el nostre front, el vot continua sent la nostra arma i la independència el nostre estendard. Aquest diumenge, a segar cadenes! Reivindiquem que Som República perquè si votem, guanyem. La victòria està a les nostres mans!

 

Leave A Reply

Navigate