Comença la Festa Major de Vilanova i la Geltrú 2015!

Com cada any, l’acte que dóna el tret de sortida als actes de Festa Major de la ciutat és la hissada de la senyera al campanar de l’església de Sant Antoni Abat. És un acte solemne i patriòtic que està carregat d’una gran complexitat per les dimensions i l’estructura del nostre campanar. A partir d’aquest acte i durant més de 15 dies Vilanova i la Geltrú es veu immersa en tot un seguit d’actes que criden a tota la gent de la ciutat a participar-hi i formar-ne part.

Els màxims protagonistes de la festa són els pabordes, aquells qui al llarg de l’any han anat preparant i organitzant la festa major i als qui els hi devem l’èxit i el bon resultat d’aquesta. Enguany els pabordes són l’Oriol, la Janira, l’Àngela, la Isabel, l’Emília, el Cèsar i el Toni. Gràcies per la vostra feina!

Us animo a tots a comprar diferents productes de la botiga de la festa major i, sobretot, a formar part de la festa i a participar en els diferents actes detallats en el programa de festa major 2015. Bona festa major a tots i totes!

Leave A Reply

Navigate